10km d'Uccle 2018

C'est parti pour la 11ème édition de cette manifestation sportive, à la fois familiale et ludique. Le départ et l'arrivée de la course se feront du parc de Wolvendael. Merci à tous ceux qui se mobil..
lees verder »

20km de Bruxelles - 2018 - 20km door Brussel

The most beautiful race in the heart of Europe.
lees verder »

AG Antwerp 10 Miles & Marathon 2018

Het grootste loopevenement van Vlaanderen vindt dit jaar plaats op zondag 22 april. Meer dan ooit wordt er voor het goede doel gelopen!
lees verder »

Belfius Marathon

Cochez dans votre agenda la date du dimanche 1er octobre, soit le jour du Belfius Brussels Marathon & Half Marathon ! Les rues de notre capitale seront prises d'assaut par 15.000 coureurs, pour une..
lees verder »

Dodentocht Bornem 2018

Wat ooit begon als een wandeltocht, op poten gezet door het plaatselijke jeugdhuis vzw Kadee, is zoveel jaar later uitgegroeid tot een internationaal evenement met een op zichzelf staande organisati..
lees verder »

Dwars door Brugge

Jongeren in Tanzania steunen terwijl je door de Brugse binnenstad loopt. Het kan! Loop op zondag 13 mei 2018 samen met het Trias-team Dwars door Brugge. Door je te laten sponsoren, help je kwetsbare..
lees verder »

Dwars door Hasselt 2017

HBVL DWARS DOOR HASSELT: DE GROOTSTE MASSALOOP BUITEN BRUSSEL EN ANTWERPEN HBvL Dwars door Hasselt heeft de status van niet te missen loopevenement in Limburg ! Na grootsteden Antwerpen en Brussel,..
lees verder »

ORTLER MOUNTAIN CHALLENGE voor ALS 2018

De Ortler Mountain Challenge voor ALS is een sportief evenement, georganiseerd door Een hart voor ALS vzw. Een hart voor ALS is ook oprichter van het Hart voor ALS Fonds (onderdeel van het Leuvens U..
lees verder »

Waterloop 2018

Watafrik organiseert een strandloop ten voordele van een waterput op 6 mei 2018 van Blankenberge naar Oostende.
lees verder »